CHALLENGE - DAY 1

Hei igjen.

Kommer til å plukke og velge mellom de forskjellige challengene som jeg føler, kommer ikke til å ta det i riktig rekkefølge.

DITT STJERNETEGN OG OM DU FØLER DET BESKRIVER DEG GODT

Jeg er vannmann, det kunne ikke passet bedre. 

Vannmenn er:

Uavhengige. Jeg er ikke avhengig av noe, hvis jeg skal ut og reise er det ingenting jeg absolutt MÅ ha med meg. Jeg er heller ikke avhengig av å venner rundt hele tiden. 

Vennelige. Jeg smiler til alt og alle, ler av vitser selv om de ikke er morsomme. Sjelden jeg er frekk mot noen.

Ærlig. Dette er en utrolig bra egenskap å faktsik tørre så si sannheten. Jeg er en elendig løyner, ler hver gang jeg prøver å lyve.

Lojal. Jeg er 100% til å stole på og svikter aldri en venn!

Oppfinnsom. Jeg har blitt fortalt at når jeg var mindre fant jeg lltid på noe, om det var hvordan jeg skulle sette sammen en ødelagt ting, hvordan jeg skulle lage ditt eller datt, og når jeg lagde hele tiden nye klær av noe stoff vi hadde i huset.

Uforutsigbar. Man vet som regel aldri hva jeg finner på, eller hva som kommer ut av munnen min. 

Spontan. Jeg er utrolig spontan, kan plutselig finne på at jeg har lyst til å dra til syden, og jeg nøler ikke med å bestille. Sydenturen vi skal på bestillte vi 3 dager før vi skulle dra.

Følseskald. Dette kan stemme ganske bra. Når jeg og eksen min slo opp ble jeg nesten ikke lei meg i det hele tat, syntes det bare var trist. Er heller omtrent aldri lei meg.
 

Én kommentar

Elina Reime

07.07.2013 kl.20:16

Kjempe fin blogg. Stå på!

Hadde vært koselig om du tok en tur innom min blogg

Skriv en ny kommentar

hits